Matte vloertegels

Producten 1-24 van 1091

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1091

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een strakke uitstraling met matte tegels

Uw badkamer en uw keuken voorzien van matte tegels is natuurlijk een duurzame investering. De kwaliteit en de uitstraling zijn erg belangrijk, want u brengt er immers veel tijd door. De matte tegels van Bouwstation XL geven een gepolijste uitstraling en gaan jaren mee. U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse kleuren. Zo vindt u tijdloze mat witte tegels, mat zwarte tegels en nog veel meer.

Voor een duurzame uitstraling van uw badkamer of keuken zit u helemaal goed bij BouwstationXL!

 

Glanzende- versus matte tegels

Naast tegels in matte uitvoeringen, kunt u bij ons ook terecht voor glanzende tegels. De beide soorten komen allebei in perfecte kwaliteit. Spelen met een ruimte is zeer goed mogelijk door een combinatie van beide te realiseren. Glanzende tegels geven, afhankelijk van de hoeveelheid glans, een mooi spiegeleffect die de ruimte groter doet lijken. Zonlicht weerspiegelt op glans, waardoor licht een goede kans krijgt. Matte tegels kunnen hier juist weer een stoere blik aan geven. De diverse tegelsoorten die te bestellen zijn bij Bouwstation XL geven u de mogelijkheid om hier mooie combinaties mee te creëren.

 

Matte tegels mixen met groot en klein

Bent u geen fan van glans of schittering en houdt u liever de tegels mat? Dan heeft Bouwstation XL een paar gouden tips voor u. Het is namelijk zeer makkelijk om van een kleine badkamer of klein toilet, toch een ruimtelijke plek te maken. Door grote en kleine matte tegels te combineren, kunt u dit absoluut realiseren. Houdt u de wandtegels mat en smal aan één wand? Betegel dan bijvoorbeeld de overige wanden met grotere matte tegels. Een unieke combinatie is zo gerealiseerd!

 

Mat witte tegels zijn tijdloos en ruimtelijk

Bij Bouwstation XL koopt u mat witte tegels van kwaliteit, geschikt voor alle typen badkamers, toiletten en keukens. Deze matte tegels komen overal goed tot hun recht. Het is dan ook niet voor niets de meest gebruikte tegelkleur ter wereld. Mat witte tegels zijn tijdloos en kunnen in alle stijlen en formaten gecombineerd worden. Zo komen ze erg mooi tot hun recht in alle badkamerstijlen, gecombineerd met houten badkamermeubels en diverse materialen. Daarnaast zijn de mat zwarte tegels altijd goed te combineren met wit voor een eigentijdse klassieke uitstraling.

 

Mat zwarte tegels voor een robuuste uitstraling

Een robuuste uitstraling, dat is wat u kunt realiseren met mat zwarte tegels. Het is een van de populairste kleuren tegenwoordig, omdat ze zeer goed te combineren zijn. De klassieke zwart-wit combinatie is natuurlijk een optie, maar wat dacht u van bruine of groene tegels? Dit kan uw ruimte een duurzame look geven. Zeker met de kwaliteitstegels van BouwstationXL. Wij hebben alles in huis om uw mooie badkamerideeën tot leven te brengen. 

 

Creëer mooie tegelpatronen met een matte finish

Doordat BouwstationXL een grote verscheidenheid aan matte tegels biedt, kunt u de mooiste tegelpatronen realiseren. Er zijn tal van kleurtinten die de perfecte combinatie met matte finish geven aan een ruimte. U kunt het zo divers maken als u zelf wilt. De matte tegels uit ons aanbod zijn qua kleur goed te combineren. Daarnaast levert het spelen met tegelwerk mooie resultaten op die een uniek karakter geven aan de ruimte.

 

Het beste tegelvoegsel voor matte tegels

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor matte tegels, maar ook voor alle belangrijke toebehoren. U bent hier aan het juiste adres voor allerlei mooie kleuren tegelvoegsel. De populairste kleuren wit, zwart en grijs zijn hier te vinden in de beste kwaliteit. Dankzij de fijne structuur is het makkelijk aan te brengen en komt uw tegelwerk pas echt goed tot zijn recht.

 

Ook uw tegels mat maken in de badkamer? Bestel ze bij BouwstationXL

Maak snel uw keuze uit ons ruime assortiment matte tegels en bestel ze bij BouwstationXL. Heeft u nog vragen voor ons over uw bestelling of de levering? Neem dan contact op met ons team.