Tegelplinten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Overweegt u de badkamer te verbouwen of wilt u een stijlverandering aanbrengen? Met de tegelplinten van BouwstationXL maakt u direct korte metten met saaie en rommelige afwerkingen. Tegelplinten kopen was daarnaast nog nooit zo makkelijk. In ons uitgebreide assortiment ziet u in één oogopslag welke kleurstalen het beste passen bij uw smaak. Bestelt u ze vandaag? Dan leveren wij al in de komende week!

Tegelplinten kopen bij BouwstationXL

Hier bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment tegelplinten. Tijdens het tegelplinten zetten erachter komen dat u toch een andere maat nodig had? Voorkom dit door vooraf de goede maten te bepalen. Vervolgens kunt u bij BouwstationXL kiezen uit diverse kleuren, stijlen en formaten die matchen met uw interieur. Wenst u advies van ons? Neem dan eenvoudig contact op via onze chat.

Kleuren voor ieder interieur

Tegelplinten zijn er in alle gangbare kleuren. Wij bieden een duidelijk kleuraanbod, waar vanuit u binnen no-time een keuze kunt maken. Met ons diverse, doch selectieve kleuraanbod is dit nu extra eenvoudig. Wij leveren kleuren die matchen met iedere stijl. Wilt u zwarte tegelplinten, witte tegelplinten of juist een warm effect met de tegelplint antraciet? Bekijk ons assortiment en ontdek welke kleur het beste werkt in uw ruimte.

Daarom kiest u voor tegelplinten

Heeft u voorheen altijd houten plinten gebruikt? Dan gaan de tegelplinten u absoluut verrassen. Naast dat tegelplinten plaatsen zorgt voor een duurzaam karakter van uw interieur, doet het ook zeker veel met de afwerking. Een aantal belangrijke voordelen zijn:

Nette afwerking van uw vloer
Tegelplinten vullen de ruimte op tussen vloer en wand
Rustige en net afgewerkte uitstraling
Makkelijk in onderhoud en slijtvast
Hoeven niet geverfd te worden

Verwerking en onderhoud

Tegels- of tegelplinten plaatsen gaat niet zonder de juiste hulp. Hiervoor heeft u het juiste gereedschap en toebehoren nodig. Denk hierbij aan nivelleringssystemen, tegelvoeg of tegellijm. Uw tegelplinten mooi houden? Dat realiseert u met diverse onderhoudsproducten die speciaal geschikt zijn hiervoor. Door deze met geschikte middelen te reinigen en te beschermen zorgt u voor een extra lange levensduur van uw tegelplinten.

Tegelplinten zetten: hoe werkt het?

Om tegelplinten te zetten heeft u naast tegellijm ook nog een aantal handige tools nodig. Sommige mensen gebruiken bij het tegelplint plaatsen afstandsblokjes om zo secuur mogelijk te kunnen werken.

Daarnaast is het belangrijk om er rekening mee te houden of u de muur al betegeld of geverfd heeft. Wanneer u namelijk per abuis te veel lijm aanbrengt en de tegelplint tegen de muur drukt, kan de lijm er bovenuit komen. Het is dus verstandig om de tegelplinten eerst aan te brengen alvorens u de muur schildert.

Mogelijkheden voor badkamers

Heeft u specifieke ideeën voor tegelpinten in uw badkamer? Het kan een mooie optie zijn wanneer u niet wilt kitten. In plaats van de wandtegels met vloertegels te verbinden met kit, kunt u er ook voor kiezen om elegante tegelplinten te plaatsen. Dit geeft een strakke afwerking aan uw badkamer.

Ook in uw stijl

Woont u landelijk, klassiek, modern of Scandinavisch? De stijlen van nu zijn volledig te matchen met de tegelplinten van BouwstationXL. U kunt kiezen voor modellen met een matte afwerking, een robuuste afwerking of met een gladde structuur. Zo is er altijd een model te vinden die past bij uw eigen interieur.

Tegelplinten prijs

Tegelplinten zijn eigenlijk onmisbaar wanneer u de tegelvloer helemaal netjes wilt afwerken. Dan is het wel zo fijn dat u hier niet de hoofdprijs voor betaalt. BouwstationXL biedt u daarom plinten tegen bodemprijzen. U betaalt niet voor een geheel pakket waar u misschien de helft niet van gebruikt. Bij ons kunt u gewoon het aantal benodigde tegelplinten kopen voor uw tegelvloer en kiest u zelf de hoogte in cm.

Bestel vandaag nog bij BouwstationXL

Heeft u de perfecte tegelplinten gevonden voor uw badkamer of woonkamer? Bestel ze dan eenvoudig via onze webshop. Vandaag bestellen is binnen een week al in huis. Nog vragen? Stel ze dan gerust in onze chat of middels ons contactformulier.