Toiletzittingen

Producten 1-12 van 99

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toiletzittingen

Bij het inrichten van uw toiletruimte is de keuze van de juiste toiletzitting een belangrijk punt om rekening mee te houden. Toiletzittingen vormen immers een essentieel onderdeel van toiletten, zowel voor uw comfort als voor de hygiëne. BouwstationXL biedt een ruim assortiment toiletzittingen van topmerken, zodat u altijd een passende keuze kunt maken voor uw toilet. Kom langs in onze showroom in Roosendaal om de toiletzittingen te bekijken en uit te proberen, of bestel direct online vanuit ons uitgebreide aanbod.

De juiste toiletbril kiezen voor uw toilet

Het kiezen van de juiste toiletbril is afhankelijk van het type toilet dat u heeft. Voor staande toiletten, duo blok toiletten en hangende toiletten zijn er specifieke toiletbrillen beschikbaar die perfect aansluiten op de vorm en maat van de toiletpot. Let bij het kiezen van een nieuwe toiletbril dus goed op de specificaties van uw huidige toilet. Meet de lengte, breedte en de afstand tussen de scharnieren op om zeker te weten dat u de juiste maat koopt. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte toiletbril voor uw toilet.

Opties en variaties in toiletzittingen

Toiletbrillen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en designs om aan te sluiten op uw persoonlijke smaak en de stijl van uw badkamer. De meest voorkomende materialen zijn duroplast, thermoplast en kunststof, elk met hun eigen eigenschappen qua duurzaamheid, hygiëne en onderhoud. Qua kleur kunt u kiezen uit klassiek wit, maar ook uit trendkleuren zoals zwart, grijs of pastelkleuren. Sommige toiletbrillen hebben extra functies zoals een softclose sluiting of een quick release systeem voor eenvoudige reiniging. Populaire merken voor toiletbrillen zijn onder andere Wiesbaden, Xellanz, Riko, Cedo en Eco Elegance.

Onderhoud en hygiëne van uw toiletbril

Een schone en hygiënische toiletbril is essentieel voor uw gezondheid en comfort. Reinig uw toiletbril daarom regelmatig met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek of spons. Vermijd agressieve chemicaliën of schuurmiddelen die het oppervlak kunnen beschadigen. Voor extra gemak kunt u kiezen voor een toiletbril met een quick release systeem, waarmee u de zitting eenvoudig kunt verwijderen voor grondige reiniging. Er zijn ook milieuvriendelijke en duurzame opties beschikbaar, zoals toiletbrillen gemaakt van gerecycled materiaal of bamboe.

Uw toiletzitting kopen bij BouwstationXL

Bent u op zoek naar een nieuwe toiletzitting? Bij BouwstationXL vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Naast toiletten en toiletsets bieden wij een uitgebreid assortiment toiletbrillen van topmerken. Ook voor aanverwante producten zoals urinoirs, bedieningspanelen, inbouwreservoirs en reservoirs bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts geven u graag persoonlijk advies om de perfecte toiletbril te kopen. Bestel uw toiletbril eenvoudig online of bezoek onze showroom in Roosendaal om de producten in het echt te bekijken. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via e-mail of bel naar 085 - 130 16 50. Wij helpen u graag verder!