Complete douchecabines

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van een mooie doucheset moet je natuurlijk lang kunnen genieten. Vrijwel dagelijks maak je er gebruik van, dus de kwaliteit mag zeker niet ontbreken. De diverse douchesets van BouwstationXL komen daarom in iedere wens tegemoet. Of je nu gaat voor dat ultieme wellness gevoel, een zachte regendouche of een multifunctionele, hier vind je het allemaal. Bekijk ons uitgebreide assortiment of lees verder voor meer informatie.

Complete doucheset kopen

Wanneer je binnenkort start met een renovatie of verbouwing van de badkamer, onderzoek je eerst waar je de meest kwalitatieve complete doucheset koopt. Laat BouwStationXL nu de aangewezen plek zijn voor prachtige complete douchesets én losse onderdelen. Alle materialen zijn bij ons te vinden. Van complete inbouw douches tot opbouw douches, het ontbreekt je nergens aan. Naast de complete varianten is het natuurlijk ook mogelijk om diverse onderdelen uit ons assortiment los aan te schaffen.

Alle onderdelen voor je doucheset

Naast complete douchesets is het dus ook mogelijk om losse onderdelen aan te schaffen voor de nieuwe doucheset. Bij ons ben je aan het juiste adres voor onderdelen en materialen in ieder gewenst design. Hier bestel je onder meer doucheslangen, hoofddouches en handdouches. Dit zorgt natuurlijk voor handige combinatiemogelijkheden, zodat je de badkamer geheel naar eigen hand kan ontwerpen.

Nieuwe stijl, nieuwe doucheset

Dankzij BouwStationXL kan je dus direct aan de slag met het ontwerpen van je droomdouche. Alle stijlen en kleuren komen voorbij in ons assortiment. Wij bieden prachtige klassieke messing- en chroomdouches, maar ook de gouden, rosé-gouden en matzwarte varianten zijn vrijwel altijd voorradig. Een slimme keuze want bij ons koop je deze mooie douchematerialen ook nog eens voor bodemprijzen!

Doucheset met regendouche

Het is natuurlijk ook mogelijk om de nieuwe doucheset te combineren met een regendouche. BouwStationXL heeft diverse regendouches die geïntegreerd kunnen worden als inbouw, maar ook voor opbouw. Dit hangt uiteraard af van jouw stijl, maar alles is mogelijk. Veel mensen ervaren een regendouche echt als rustgevend. Een complete doucheset met regendouche betekent een doucheset met kraan én stortdouche, alles voor een volledige ervaring.

Bestel hier complete douchesets & meer!

Zit jouw droomdouche ertussen en wil je deze zo snel mogelijk in huis halen? Bestel dan snel bij BouwstationXL. Wij leveren op korte termijn en staan daarnaast altijd open voor alle vragen. Door te bellen met 085 - 130 16 50 krijg je een van onze medewerkers te spreken die je graag te woord staat. Liever een bericht sturen? Vul dan ons contactformulier in en wij komen spoedig met een reactie.