Vloerverwarming

Producten 1-12 van 67

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een idealere manier om een gehele woning of ruimte te verwarmen is er niet, vloerverwarming is de uitkomst om oude, grote radiatoren uit het zicht te halen. Een woonruimte inlopen waar u ’s winters altijd warme voeten heeft, dat is wel heel prettig. Vloerverwarming is daarnaast ook een fantastische mogelijkheid om meer ruimte te creëren in uw (kleine) badkamer. Houdt u meer ruimte over voor een bad wanneer de handdoekradiator verdwijnt? Dan is vloerverwarming voor badkamers van BouwstationXL de oplossing.

In ons assortiment vindt u nog veel meer ideale oplossingen voor uw leefruimtes. Vloerverwarming komt namelijk overal van pas en is te combineren met diverse vloeren. Zo is er vloerverwarming voor gietvloeren, betonvloeren én houtvloeren. BouwstationXL heeft alles in huis voor een perfect verwarmde ruimte.

Meer ruimte in uw badkamer dankzij vloerverwarming

Een kleine badkamer met een enorme radiator? Door vloerverwarming in uw badkamer aan te leggen creëert u veel meer ruimte. Tijdens het renoveren of opbouwen van uw badkamer raden wij aan om (zeker bij een kleinere badkamer) te kiezen voor vloerverwarming. Het is fijn dat u niet te lang hoeft na te denken over welke topvloer u hiervoor kiest. Zowel natuursteen en keramische vloeren als sommige houten vloeren zijn perfect geschikt voor vloerverwarming. Niet te vergeten dat gietvloeren hiervoor ook zeer geschikt zijn!

Vloerverwarming op houten vloeren?

Hout is een natuurproduct, logisch dus dat men soms twijfelt over vloerverwarming op houten vloeren. Wellicht denkt u daarom ook niet direct aan houten vloeren. Het is echter zeker mogelijk om vloerverwarming op houten vloeren te leggen. Eikenhout is hier met name erg geschikt voor, mits u hier de juiste dikte van legt. Onze medewerkers kunnen u hier nog veel meer over vertellen.

Een goede geleiding van vloerverwarming op gietvloeren

Wanneer u kiest voor een gietvloer is vloerverwarming een perfecte optie. Natuurlijk hangt dit af van de wijze waarop de gietvloer gegoten wordt en om welk type het gaat, maar over het algemeen is dit een perfecte combinatie. Een gietvloer moet namelijk zowel de ruimte hebben om te kunnen krimpen als om uit te zetten.

De voordelen van een betonvloer met vloerverwarming

Kiest u liever voor een betonvloer met vloerverwarming? Ook dit is een perfecte oplossing om uw woning gelijkwaardig te verwarmen. Het geeft echt een enorm gevoel van comfort en het is een geweldige oplossing voor uw strakke interieur. Bij een interieur gebaseerd op een strakke betonlook komen enorme radiatoren misschien niet het beste uit. Vloerverwarming voor uw betonvloer is de oplossing voor minder plaatsverlies, een lager energieverbruik, een tijdloze look en optimale luchtkwaliteit. Mocht u toch wel geïnteresseerd zijn in een radiator, kijk dan eens naar onze paneelradiatoren of designradiatoren!

Vloerverwarming in Nederland steeds populairder

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming in Nederland. Die populariteit is mede te danken aan een ruimtelijke oplossing en een tegemoetkoming in de energierekening. Met vloerverwarming als hoofdverwarming wordt uw huis heerlijk gelijkmatig verwarmd. De prijzen van vloerverwarming in Nederland zijn tevens gunstig. BouwstationXL doet hier dan ook zeker niet voor onder. Bij ons koopt u vloerverwarming voor een eerlijke prijs en ontvangt u altijd een betrouwbaar advies.

Vloerverwarming kopen bij BouwstationXL

Gaat u voor het eerst aan de slag met vloerverwarming? Het is begrijpelijk dat u hier dan enigszins advies over wilt inwinnen. Het team van BouwstationXL staat voor u klaar om u te woord te staan. Vloerverwarming kopen bij ons betekent een volledig pakket met kwaliteitsproducten en een passende service.

Meer weten over vloerverwarming? Neem contact op

Wij informeren u graag over de diverse soorten vloerverwarming uit ons assortiment. Heeft u al een keuze gemaakt, maar wilt u meer informatie over uw bestelling of levering? Neem dan contact met ons op via 085 - 130 16 50 of vul ons contactformulier in. Wij komen dan spoedig bij u terug met een reactie.