Wandtegels

Producten 1-24 van 199

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 199

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer u op zoek bent naar een unieke sfeer in uw badkamer, keuken of toilet, kiest u voor het plaatsen van wandtegels! Dit is net even wat anders dan verf of speciaal behang. Het geeft een bijzondere uitstraling aan de ruimte. Het bevestigen van wandtegels aan een muur, kan de uitstraling van de ruimte flink bepalen. In positieve zin, want met een mooi aangeklede wand creëert u heel snel de gewenste sfeer met een echte blikvanger.

Wandtegels komen in diverse soorten. Denk aan steen, keramiek, beton of andere looks. U kunt zeer creatief aan de slag met al deze mooie soorten wandtegels. Gaat u voor vierkante of rechthoekige tegels? Of wilt u extra bijzonder uitpakken met de hexagon variant? Deze honinggraat tegels zijn momenteel ook zeer populair. Wij leveren alle soorten bijzondere wandtegels van uw smaak.

Wandtegels voor keukens

Het plaatsen van wandtegels in keukens kan zeer efficiënt zijn. Naast dat het een smaakvol en ruimtelijk effect heeft op de keukensituatie is het ook een hele handige manier om alles schoon te kunnen houden. Een goede opspatverf op de muur achter de kookplaat kan een degelijke oplossing zijn voor voedselspetters maar toch is het gebruik van wandtegels beter. De wandtegels in keukens gaan lang mee en zijn goed te onderhouden. In het geval van keramische wandtegels heeft u helemaal geen omkijken! Dit zijn de meest bestendige tegels die er zijn.

Wandtegels voor badkamers

Wij bieden veel diverse wandtegels online voor badkamers aan. Gaat u voor het gemak, voor uitstraling of voor beide? Bij BSXL bieden we diverse soorten wandtegels voor badkamers in uitstekende kwaliteit. Het is natuurlijk heerlijk om uw badkamer binnen te lopen en direct het gevoel van YES! te krijgen. U kunt deze wandtegels online en in onze winkel kopen. Het uitzoeken van de mooiste wandtegels voor de badkamer is geen makkelijke klus, zeker niet met het grote aanbod. Gelukkig kunnen onze specialisten u altijd helpen met het bepalen van de juiste keuze.

Wandtegels voor het toilet

Heeft u een redelijk smal toilet en wilt u deze optisch wat meer ruimte geven? Dan kiest u ervoor om grote wandtegels in het toilet te plaatsen. Voor een klassiekere uitstraling is het zeker mooi om wat kleinere wandtegels te plaatsen. Een mooie trend op dit moment is om wandtegels in toiletten te plaatsen met hexagon. De mooie honinggraatvorm. Zo is er voor ieder toilet een mooie oplossing te vinden om met wandtegels een trendy, klassieke of landelijke sfeer neer te zetten. Welke wens u ook heeft, wij kunnen u erbij helpen.

Wandtegels online bestellen

Wanneer u al eens op bezoek bent geweest in onze showroom, heeft u vast gezien hoe uitgebreid en divers ons assortiment in wandtegels is. U kunt bij ons wandtegels voor badkamers, keukens en toiletten kopen. Wandtegels kopen is bij ons tevens heel gemakkelijk! Op onze website staan alle wandtegels gerangschikt, u kunt deze selecteren en aangeven in welke hoeveelheid u deze wilt ontvangen. Lukt het bijvoorbeeld niet om wandtegels online te bekijken of heeft u moeite met wandtegels online bestellen? Dan kunt u het beste altijd contact opnemen met ons serviceteam.

Bestel uw wandtegels nu bij Bouwstation XL

Bent u eraan toe om uw badkamer, keuken of toilet een nieuwe tegellook te geven? Dan kunt u bij ons nu alle wandtegels kopen van uw smaak! Zodra u de wandtegels online gaat bestellen zult u merken dat ons assortiment oneindig is. Wellicht heeft u hulp nodig of wilt u advies van onze specialisten, dit is geen enkel probleem. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen voor bestellingen, vragen of opmerkingen. Mail ons via [email protected] en wij helpen u zo snel mogelijk!