Vloertegels

Producten 1-24 van 2245

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 2245

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u een nieuwe look geven aan de woonkamer, keuken of badkamer? Als u voor een trendy mogelijkheid wilt gaan met veel gemak, dan kiest u voor vloertegels! Deze kunnen namelijk erg makkelijk onderhouden worden en gaan jarenlang mee. Het is tevens ideaal dat vloertegels in heel veel diverse stijlen en kleuren komen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de populaire houtlook die uw ruimte een Scandinavische look geeft? Het geeft het uiterlijk van een houten vloer weer echter dan verwerkt in een tegel in plaats van laminaat.

U kunt bij ons ook kiezen voor de stoere betonlook, waar stoere kleuren grijs naar voren komen. We bieden diverse vloertegels in lichte en donkere grijstinten, mét en zonder reliëf. Zo zijn er veel diverse stijlen die u kunt creëren met onze tegels. Gaat u vloertegels kopen na het onderzoek naar kleuren, stijlen en structuren? Dan raden wij altijd aan om dit bij een betrouwbare specialist te doen. Zo bent u ervan verzekerd dat u geen kat in de zak koopt. Onze specialisten helpen u altijd graag verder in de soms oneindige zoektocht naar de juiste vloertegel!

De voordelen van vloertegels

In tegenstelling tot laminaat en vloerbedekking zijn vloertegels zeer makkelijk in onderhoud. Heeft er iemand met drinken of eten geknoeid op kantoor of thuis? Normaliter moet je er dan zo snel mogelijk bij zijn, zeker bij vloerbedekking, om een hardnekkige vlek er nog uit te krijgen. De vloertegels zijn daarentegen direct afneembaar en hebben amper de mogelijkheid om van kleur te veranderen. Hier zit natuurlijk wel verschil in.

De best afneembare en onderhoudsvriendelijke vloertegels zijn die van keramiek. Deze zijn bijvoorbeeld erg geschikt als vloertegels voor badkamer, keuken- en woonkamerdoeleinden. Wanneer u vloerverwarming wilt installeren is het gebruiken van vloertegels tevens het meest geschikt. De tegels zorgen voor een goede geleiding van de warmte waardoor u in de koude seizoenen heerlijke warme voeten houdt!

Tip(!): wanneer u een wat kleinere woonkamer hebt, maar het wel ruimtelijk wil laten lijken kunt u kiezen voor het leggen van grotere vloertegels. Deze maken de ruimte namelijk optisch groter!

Vloertegels voor badkamers

Met een passende vloertegel creëert u direct een belangrijk statement in uw badkamer. Een keuze in vloertegels kan namelijk sfeerbepalend zijn voor deze ruimte. Wanneer u een natuurlijke look wilt realiseren kunt u kiezen voor natuursteen. Zij geven de ruimte een warme, natuurlijke uitstraling. Bent u helemaal weg van mooie patronen en gemixte kleurcombinaties? Dan zijn de mozaïek tegels voor badkamers zeker iets voor u! Voor de meest onderhoudsvriendelijke optie is er de keramische vloertegel. Deze zijn het makkelijkst schoon te houden en verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en designs.

Vloertegels voor keukens

In de meeste huishoudens is de keuken de plek waar het allemaal gebeurt. Er wordt gekookt, gegeten, gedronken en vooral veel heen en weer gelopen. Vloertegels maken keukens een stuk luxer en geven de keuken een ruimtelijkere look. Belangrijk is hierin ook om goed te kijken welke opties het beste passen bij uw interieur. Heeft u bijvoorbeeld een open keuken of een gesloten keuken? En wilt u de vloertegels voor de keuken door laten lopen naar uw woonkamer of juist niet? Zo zijn er zeer veel opties en mogelijkheden waar wij u bij kunnen helpen. Raadpleeg onze specialisten voor meer informatie!

Eenvoudig vloertegels voor badkamers en keukens bestellen bij BSXL!

Heeft u de perfecte vloertegels gevonden bij ons? Dan kunt u deze nu heel gemakkelijk bestellen. Wij leveren onze producten binnen 10 dagen bij u thuis. Een dag van tevoren ontvangt u een e-mail waarin de exacte levertijd wordt aangegeven. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen met [email protected].