Tegels

Producten 1-24 van 2266

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 2266

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heeft u al helemaal bedacht welke uitstraling uw badkamer, keuken of woonkamer mag krijgen? Bij BSXL leveren we graag kwaliteit waar u jarenlang van kunt genieten. Onze specialisten zetten zich dagelijks in voor de mooiste resultaten. Naast o.a. badkamertegels bieden wij ook tegels voor keukens en woonkamers. U bent bij ons aan het juiste adres voor een ruim en verfijnd aanbod met altijd gericht tegeladvies. Voor iedere ruimte in uw huis of kantoor hebben we mooie tegels, passend bij uw interieur.

Tegels in diverse stijlen

Alle stijlen zijn mogelijk, denk aan modern, beton, landelijk of bijvoorbeeld oud klassiek. Bent u meer fan van de houtlook? Tegels in keukenruimtes met houtlook zijn tegenwoordig erg populair. Wilt u buitenshuis tegels gaan leggen? Ook hier hebben wij een groot assortiment in. We bieden allerlei tegels in diverse kleuren, designs en patronen. Wanneer u specifieke maten in gedachten heeft is dit uiteraard geen enkel probleem. Wij leveren honderden soorten tegels in diverse maten. Zo zit er altijd wel een tegel naar wens bij!

Bent u van plan om juist uw kantoor een compleet nieuwe look te geven of gaat u een geheel nieuw pand

betreden? Dan kunt u ook bij BSXL terecht. Wij leveren als tegelspecialist ook aan onze zakelijke klant, zo zijn we multi-inzetbaar voor ieder wensenpakket!

De tegellook van nu

Bent u op de hoogte van de laatste trends? Wij nemen u in elk geval graag mee op reis langs de meest trendy tegeldesigns van dit moment! Dankzij de dagelijkse inzet van onze specialisten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tegel-land en kunnen we onze klanten weer voorzien van een gericht advies.

Om uw badkamer of keuken volledig te stijlen naar de look van dit moment is enige kennis gewenst. Tegels voor keuken of badkamerdoeleinden komen in veel diverse stijlen! Ook als u het kantoor een moderne tint wilt geven bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u zich op hout oriënteert, kunnen wij zeggen; de hout feel is erg populair! Hiermee kunt u een prachtige Scandinavische look realiseren. Ook de vintage look is weer terug van weggeweest, deze is te creëren met mooie gemixte tegelpatronen. Denk ook eens aan de Portugese vrolijke tegeltjes!

Kwalitatieve tegels online bestellen

Naast onze compleet ingerichte showroom waar u meer dan 200 tegelcombinaties kunt bekijken, bieden wij veel mooie tegels die online ook direct te bestellen zijn. Het gemak van tegels online bestellen ziet u terug op onze website! Of dit nu badkamertegels zijn, tegels voor keukens of voor de woonkamer. We willen u graag zoveel mogelijk tegels laten zien in diverse designs zodat u eerst goed kunt overwegen voordat u een definitieve keuze maakt. Kiest u voor vloertegels of bent u op zoek naar sfeervolle wandtegels? Wij bieden u deze in allerlei vormen en verkopen tevens allerlei tegels toebehoren welke erg goed van pas komen bij het tegelplaatsen, zoals flexibel voeg.

BSXL, dé specialist in bijzondere tegels

Wij streven ernaar om voor iedere woonwens een passend product te bieden. We staan als specialist altijd klaar voor u met bijzondere stijlen en nieuwe ideeën, zowel thuis als op kantoor. Natuurlijk vinden we het ook erg belangrijk dat een tegel onderhoudsvriendelijk is. Wanneer u kiest voor keramische parket tegels kunt u deze bijvoorbeeld gemakkelijker onderhouden dan de natuursteen variant. Hierbij heeft het er voornamelijk mee te maken dat de natuursteen tegel kleine spleten bevat waar stof en etensresten iets makkelijker achter kunnen blijven. Zo heeft elke tegel zijn eigen dynamiek en onderhoudsvriendelijkheid.

Naast diverse soorten structuren heeft u ook een ruime keuze uit kleuren. Kunt u echt genieten van strakke lijnen en een effen look? Of bent u juist eerder gecharmeerd van het mozaïek effect in uw keuken of badkamer? Ook hier kunnen onze specialisten u advies in geven.

Meer informatie over onze tegels? Contacteer ons!

Bent u al een tijd op zoek naar de perfecte stijl, maar komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u ons raadplegen om u van gericht tegeladvies te voorzien. Wij zijn expert in allerlei tegelsoorten en toebehoren. Heeft u vragen over badkamertegels bestellen? Of bent u geïnteresseerd in tegels voor keukens? We horen het graag. Neem snel contact op met [email protected]