Tegellijm

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bent u verhuisd of betrekt u nieuwbouw? En bent u van plan binnenkort de vloer te betegelen? Wij voorzien u van de juiste producten om dit geslaagd te laten verlopen. U moet er onder meer rekening mee houden dat u genoeg vloertegels besteld, maar ook voldoende tegellijm is gewenst. Zo voorkomt u dat u bij breuk of een ongelukje te weinig overhoudt. Hier bestelt u snel en eenvoudig. Wanneer u vandaag bestelt, heeft u het dezelfde week nog in huis.

 

Flexibele tegellijm

Wenst u een perfecte afwerking van uw tegels? Dan is flexibele tegellijm de oplossing. De harsen in de flexibele variant zorgen er namelijk voor dat er geen scheuren in komen. Hierdoor is deze perfect voor porcellanato grès. Een populaire keramische tegelsoort die we steeds vaker terugzien in badkamers en woonkamers. Dit zorgt voor een nette en betrouwbare afwerking waar u nog jaren van kunt genieten. Zo creëert u een veilige en duurzame tegelwand- of vloer.

 

Poeder tegellijm

Een ideale tegellijm voor uw badkamertegels is de poedervorm. Deze is namelijk perfect geschikt voor het lijmen van mozaïek, plavuizen en keramische tegels. Ook is de tegellijm bij vloertegels erg ideaal. Een groot voordeel van de poedervorm is dat deze op allerlei toepassingsgebieden gebruikt kan worden zonder voorstrijk. Daarnaast kunt u wel 24 uur lang voegen met dit product.

 

Tegellijm voor grote tegels

Wilt u tegellijm voor grote tegels kopen? Kies dan voor onze sterke, flexibele tegellijm. Voordat u hiermee aan de slag gaat is het van belang dat de ondergrond goed vlak is. Is dit niet het geval, dan moet u de vloer eerst egaliseren. Dit voorkomt dat de tegels scheef komen te liggen of niet goed hechten. Het is ook van belang om een lijmcontactvlak aan te houden van minstens 80 tot 100%. Dunne tegels van 8mm of minder vereisen hiervoor 100%.

 

Tegellijm aanbrengen

Om ervan uit te kunnen gaan dat de tegels juist geplaatst worden, moet u de tegellijm dusdanig aanbrengen dat holle ruimtes vermeden worden. Het profiel op de achterkant van de tegels moet u daarom volledig voorzien van de tegellijm. Zorg ervoor dat u de lijm met een spaan vlak strijkt tot aan de randen. Houdt er hierbij rekening mee dat u de zijkanten van de tegels niet mee lijmt. Hier moet namelijk ruimte overblijven voor het voegen.

 

Tegels bevestigen

Bij het tegellijm kopen moet u er dus rekening mee houden dat u de juiste tegellijm voor uw tegels kiest. Daarnaast is het verstandig om een nivelleringssysteem te gebruiken om de tegels op de juiste plek te krijgen én te houden. Hierdoor voorkomt u dat de tegels gaan schuiven en creëert u het gewenste eindresultaat.

 

Tegellijm kopen bij BouwstationXL

Wilt u verzekerd zijn van de beste (flexibele) tegellijm? Dan raden wij u aan om niet verder te zoeken. Tegellijm kopen bij BouwstationXL betekent namelijk genieten van producten tegen bodemprijzen en tevens een goede service. Wij zijn een groothandel in bouwmaterialen met een prachtige showroom in Roosendaal. Heeft u ons nodig voor advies? Dan staat er een groot team klaar met veel klant- en productervaring.

Bestel uw tegellijm vandaag

Wanneer u vandaag de tegellijm voor vloertegels bestelt, ontvangt u deze al binnen de week. Heeft u daarnaast nog vragen voor ons of wilt u advies? Schroom dan niet om onze chat hiervoor te gebruiken of vul ons contactformulier in.