304 Wes wastafelkraan opbouw met draaibare uitloop RVS

Op voorraad in het hoofdmagazijn! Na bestellen niet direct af te halen in onze winkel! Gelieve te bellen vooraf, zodat we de bestelling op tijd kunnen klaarzetten. Meestal hebben we hier 1 of 2 werkdagen voor nodig.
SKU
24.3712.kvh
€ 229,00 € 189,26

Bestel nu en ontvang het tussen Woensdag 29 Mei en Donderdag 30 Mei.

304-Wes RVS wastafelmengkraan draaibare uitloop.Wordt geleverd zonder waste.Er zijn goede redenen voor het gebruik van mengkranen, vervaardigd uit Roestvrijstaal welke in contact staan met drinkwater: Roestvrijstaal bevat geen schadelijke stoffen voor onze gezondheid en roestvrijstaal is een uitzonderlijk sterk materiaal met een zeer lange levensduur. Roestvrijstaal is het beste materiaal voor kraanwerk op de markt. Het is één van de meeste vooruitstrevende productieprocessen met een materiaal dat een smeltpunt heeft van 1700 graden. Deze mengkranen zorgen ervoor dat U dagelijks gebruik maakt van zuiver water. Het productieproces van de RVS kranen is veel gecompliceerder dan die van de traditionele messing mengkranen waardoor hoge technologische kennis nodig is dit om dit te realiseren. Het resultaat is mede daarom verbluffend! Los van de duurzaamheid, milieubewuste keuze en de hoge kwaliteit zijn deze mengkranen gewoonweg PRACHTIG! Roestvrijstaal is loodvrij en helpt bij de bescherming van de gezondheid. Tevens is Roestvrijstaal geheel recyclebaar... Deze lijn mengkranen is vervaardigd uit AISI-304 Roest Vrij Staal. Dit bestaat uit 18% chroom en 8% nikkel. Deze legering is in zachtgegloeide toestand niet-magnetisch en niet hardbaar, in koudvervormde toestand zwak magnetisch. Minder gevoelig voor uitscheiding van chroomcarbiden tijdens lassen.Het instellen van een waterontharder:Iedereen wilt natuurlijk dat zijn kranen mooi nieuw en schoon blijven.

Daarom is het belangrijk om te weten hoe je jouw waterontharder het beste kunt instellen zodat jouw kraan het langste mooi blijft.De meeste modellen van waterontharders hebben een knop waarmee je heel snel en eenvoudig de resthardheid van het water kan gaan instellen. Het is hierbij belangrijk dat je de waterontharder niet te hard instelt. Dit kan namelijk schadelijke gevolgen hebben, zoals het vergroten van de kans op kalk.

Stel je waterontharder ook niet lager in dan 4 dH. Als je het lager instelt komt er meer zout vrij voor het spoelen van de waterontharder en verhoog je het risico op beschadigingen.Controleer bovenstaande punten bij jouw waterontharder in de meterkast en verklein de kans op beschadigingen.

Meer informatie
Fabrieksgarantie5 jaar
Merk sanitairWiesbaden
Kleur sanitairRVS
Serie sanitair304 Wes