Inbouwreservoirs

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Inbouwreservoirs

Ontdek de voordelen van een inbouwreservoir voor uw toilet. Een inbouwreservoir is een verborgen stortbak die volledig in de muur wordt ingebouwd, in tegenstelling tot een traditionele opbouwstortbak. Dit geeft uw toiletruimte een strakke en moderne uitstraling. Bovendien bespaart u ruimte doordat het reservoir niet zichtbaar is. Inbouwreservoirs zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw situatie.

Soorten inbouwreservoirs

Er zijn verschillende soorten wc inbouwreservoirs beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Zo zijn er standaard inbouwreservoirs die geschikt zijn voor de meeste toiletruimtes, maar ook speciale modellen voor specifieke situaties. Denk bijvoorbeeld aan een ruimtebesparend inbouwreservoir voor kleine toiletruimtes, zoals het extra smalle TECEcompact inbouwreservoir van slechts 32 cm breed. Ook zijn er inbouwreservoirs met een toiletblokhouder, waarbij het toiletblok achter de bedieningsplaat wordt geplaatst in plaats van in de toiletpot zelf. Zo vindt u altijd een inbouwreservoir dat aansluit bij uw wensen en de beschikbare ruimte.

Waterbesparing met een inbouwreservoir

Naar de esthetische voordelen, biedt een inbouwreservoir ook praktische voordelen op het gebied van waterbesparing. Veel moderne inbouwreservoirs zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiënt waterverbruik. Zo kunt u kiezen voor een reservoir met een spoelonderbreker, waarmee u de spoeling kunt stoppen zodra het toilet schoon is. Dit kan tot wel 3 liter water per spoelbeurt besparen. Ook zijn er inbouwreservoirs met een dualflush-systeem, waarbij u kunt kiezen tussen een kleine en grote spoeling, afhankelijk van de behoefte. Hiermee kunt u tot wel 6,5 liter water per spoelbeurt besparen. Door te kiezen voor een waterbesparend inbouwreservoir, draagt u bij aan een duurzamer milieu en bespaart u op uw waterrekening.

Een compleet toilet creëren

Een inbouwreservoir toilet is de basis voor een compleet en stijlvol toilet. Combineer het inbouwreservoir met een bijpassend wandcloset voor een moderne uitstraling. Bij BouwstationXL vindt u een ruim assortiment aan toiletten, van staande toiletten en duo blok toiletten tot hangende toiletten die perfect aansluiten op uw inbouwreservoir. Maak het geheel af met een bijpassende toiletzitting uit ons assortiment toiletzittingen. Ook kunt u kiezen voor een complete toiletset, inclusief inbouwreservoir, wandcloset en zitting, voor een gegarandeerd passende combinatie. Zo creëert u eenvoudig een compleet en stijlvol toilet.

BouwstationXL: Uw partner voor inbouwreservoirs

Bent u overtuigd van de voordelen van een inbouwreservoir en wilt u er zelf een inbouwreservoir kopen? Bij BouwstationXL helpen we u graag verder. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan kwalitatieve inbouwreservoirs, toiletten, urinoirs en bidet accessoires. Onze productexperts staan klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via e-mail, bel naar 085 - 130 16 50 of bezoek onze showroom in Roosendaal. Hier kunt u de producten in het echt bekijken en de mogelijkheden ontdekken. Laat u inspireren en ontdek hoe een inbouwreservoir van BouwstationXL uw toiletruimte een moderne uitstraling geeft.