Quick Overview

Ontdek de elegante en tijdloze charme van de Patara vloertegel in matte afwerking, perfect voor het verfraaien van elke ruimte in uw huis. Met een subtiele greige kleur en een betonlook uitstraling biedt deze premium tegel van Spaanse makelij een harmonieuze blend van stijl en functionaliteit. De gerectificeerde randen zorgen voor een strakke, naadloze installatie, perfect voor het creëren van een visueel ruimtelijk effect. Geschikt voor zowel vloerverwarming als -koeling, is deze vloertegel een ideale keuze voor een comfortabel en stijlvol thuis.

De Patara vloertegel, met een formaat van 60x120 cm en een dikte van 6.8 mm, is vervaardigd uit hoogwaardig keramiek dat zowel vorstbestendig als duurzaam is, waardoor het geschikt is voor alle ruimtes, zelfs in koude weersomstandigheden. Elke tegel is nauwkeurig ontworpen om de warmte efficiënt te geleiden, wat bijdraagt aan energiebesparing en het algemene comfort. Met de eerste keus sortering verzekert u zich van een onberispelijke kwaliteit, en het rechthoekige formaat zorgt voor veelzijdige legopties. Creëer een fundament van elegantie en praktisch comfort met Patara tegels, waarbij elke doos twee tegels bevat die samen 1.44 m² bedekken.

Patara vloertegel mat-60x120-Greige

Op voorraad in Spanje, te zien in de winkel! Dit is een speciaal bestel product. Wij streven binnen 2 weken uw bestelling in ons magazijn klaar te zetten voor afhaal of levering. Let op: Speciaal bestelproducten mogen niet retour!
Nog %1 beschikbaar
SKU
patara-mat-60x120-greige
As low as € 44,95 € 37,15

Bestel nu en ontvang het tussen Dinsdag 11 Juni en Dinsdag 18 Juni.

Patara vloertegel mat-60x120-Greige is te bestellen in veelvoud van 1

Voornaamste Voordelen van Patara Vloertegel Mat-60x120-Greige

  • Duurzaamheid: De Patara vloertegel, vervaardigd in Spanje, garandeert een uitzonderlijke kwaliteit dankzij de keuze voor hoogwaardig keramisch materiaal. Met een dikte van 6.8 mm en de eigenschap dat ze vorstbestendig zijn, zijn deze tegels geschikt voor zowel intensief gebruik binnenshuis als voor buitentoepassingen.
  • Esthetiek: Het subtiele beige kleurenpalet en de betonlook afwerking van de Patara tegel bieden een tijdloze uitstraling die naadloos aansluit bij zowel moderne als traditionele interieurs. De matte afwerking vermindert de zichtbaarheid van vlekken en maakt deze tegels ideaal voor ruimtes die zowel stijlvol als functioneel moeten zijn.
  • Installatiegemak: De gerectificeerde randen van deze tegels zorgen voor een strakke installatie met minimale voegbreedtes, wat de algehele uitstraling verfijnt en tegelijkertijd de installatietijd vermindert. Deze functie, samen met de grote formaatoptie van 60x120, faciliteert een snellere plaatsing over grote oppervlaktes.
  • Veelzijdigheid: Dankzij de compatibiliteit met vloerverwarming en -koeling zijn de Patara tegels een uitstekende keuze voor diverse toepassingen, van woonkamers tot commerciële ruimtes. De robuustheid en tegelijkertijd esthetische allure maken ze een praktische keuze voor elk project.

Product Beschrijving

Technische specificaties

De Patara vloertegel mat-60x120-Greige, met zijn indrukwekkende afmetingen van 60x120 cm per tegel, optimaliseert de ruimtevisie en minimaliseert zichtbare voegen voor een vloeiende visuele ervaring. Deze tegels zijn vervaardigd uit duurzaam keramisch materiaal, bieden een slipvast oppervlak en zijn ontworpen om lang mee te gaan in zowel residentiële als commerciële settings. De combinatie van hun fysische sterkte en esthetische finesse maakt ze een geprefereerde keuze voor elke ruimte.

Ontwerp en esthetiek

De Greige kleur van deze Patara vloertegels draagt bij aan een neutraal, maar warm palet dat naadloos aansluit bij diverse decorstijlen. Door de mat finish en het grote formaat creëert het een moderne, maar tijdloze sfeer die zowel in privé als openbare omgevingen tot zijn recht komt. Het design simuleert een betonlook die past bij zowel minimalistische als luxueuze interieurontwerpen.

Gebruik en toepassingen

Deze tegels zijn niet alleen prachtig, maar ook uitzonderlijk functioneel. Geschikt voor alle ruimtes inclusief buitenvoerwaardig, zijn ze ideaal voor zowel binnenshuis als buitenprojecten. Daarnaast zijn deze tegels geoptimaliseerd voor gebruik met vloerverwarming, wat ze een perfecte keuze maakt voor omgevingen die comfort en efficiëntie vereisen.

Kosteneffectiviteit

Met een prijs van €44.95 per vierkante meter leveren de Patara vloertegels een excellente prijs-kwaliteitverhouding. Gegeven de duurzaamheid, esthetische uitstraling en veelzijdige toepassingsmogelijkheden zijn deze tegels een economisch verstandige keuze voor zowel grootschalige projecten als kleine renovaties.

Bezoek onze showroom & neem contact met ons op

Ontdek onze uitgebreide selectie tegels persoonlijk. Bezoek onze Showroom. Heeft u vragen? Email ons direct op [email protected] voor meer informatie. Maak ook gebruik van ons telefoonnummer: 085 - 130 16 50 om gemakkelijk contact op te nemen. Door onze deskundige ondersteuning en de superieure kwaliteit van onze Patara vloertegels, staat u aan de vooravond van een blijvende verbetering van uw ruimte!

Meer informatie
SerienaamPatara