Quick Overview

Ontdek de verfijnde schoonheid en duurzaamheid van de Potes hoogglans vloertegel in de maat 80x160. Deze keramische tegel, afkomstig uit Spanje, combineert een luxueuze bruine kleur met een betonlook die elke ruimte een warme en uitnodigende uitstraling geeft. Met zijn vorstbestendige eigenschappen en geschiktheid voor vloerverwarming en -koeling, is deze tegel perfect voor zowel residentiële als commerciële projecten, biedend comfort het hele jaar door.

Elke tegel van de Potes serie is zorgvuldig gerectificeerd voor een haarscherpe afwerking en uniformiteit, wat installatie vereenvoudigt en zorgt voor een strak geheel. Met een dikte van 7 mm en een slijtklasse van 1 zijn deze tegels ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. De hoogglanzende afwerking reflecteert licht op prachtige wijze, waardoor uw ruimte helderder en visueel groter lijkt. Kies voor eerste keus kwaliteit en Spaanse vakmanschap met de Potes hoogglans vloertegel voor een tijdloze en stijlvolle vloer.

Potes hoogglans vloertegel-80x160-Brown

Op voorraad in Spanje, te zien in de winkel! Dit is een speciaal bestel product. Wij streven binnen 2 weken uw bestelling in ons magazijn klaar te zetten voor afhaal of levering. Let op: Speciaal bestelproducten mogen niet retour!
Nog %1 beschikbaar
SKU
potes-polished-80x160-brown
As low as € 59,59 € 49,25

Bestel nu en ontvang het tussen Dinsdag 4 Juni en Dinsdag 11 Juni.

Potes hoogglans vloertegel-80x160-Brown is te bestellen in veelvoud van 1

Voornaamste Voordelen van Potes hoogglans vloertegel-80x160-Brown

  • Duurzaamheid: Deze Potes hoogglans vloertegels zijn bijzonder duurzaam dankzij hun slijtklasse 1 en dikte van 7 mm. Ze zijn ideaal voor intensief gebruikte ruimtes in uw huis of kantoor. Daarnaast zijn de tegels vorstbestendig, waardoor ze ook uitstekend buitenshuis toepasbaar zijn.
  • Esthetiek: Met een elegante bruine tint en een betonlook afwerking, passen deze tegels naadloos in zowel moderne als traditionele interieurstijlen. De hoogglans afwerking verrijkt elke ruimte met een vleugje luxe en een opvallende glans.
  • Functionaliteit: Deze tegels zijn niet alleen prachtig, ze zijn ook ontworpen voor comfort. Ze zijn geschikt voor zowel vloerverwarming als -koeling, wat bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat in alle seizoenen.
  • Installatiegemak: Dankzij de gerectificeerde randen kunnen deze tegels met minimale voegen worden gelegd, wat zorgt voor een strak en bijna naadloos oppervlak. Dit vereenvoudigt het installatieproces en vermindert de onderhoudsinspanning.

Product Beschrijving

Technische specificaties

De Potes hoogglans vloertegels hebben een afmeting van 80x160 cm en een dikte van 7 mm, vervaardigd uit hoogwaardig keramisch materiaal, afkomstig uit Spanje. Dit zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en slijtvastheid. De hoogglans afwerking en de bruine kleur bieden een stijlvol uiterlijk dat elke ruimte verrijkt.

Installatie en onderhoud

De installatie van deze tegels is vereenvoudigd door de gerectificeerde randen, die een nauwe plaatsing met minimale voegen mogelijk maken. Onderhoud van de tegels is gemakkelijk; regelmatig vegen en dweilen volstaan om de prachtige glans te behouden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes.

Gebruik en toepassingen

Door hun veelzijdigheid zijn deze vloertegels niet alleen geschikt voor elke ruimte binnen uw huis of kantoor, maar ook voor buitenlocaties. Ze kunnen worden gebruikt in woonkamers, keukens en badkamers, maar eveneens in commerciële ruimtes zoals winkels of restaurants.

Garantie en ondersteuningsservices

Elke aankoop van de Potes hoogglans vloertegel wordt ondersteund door uitstekende garantievoorwaarden, wat uw investering beschermt. Bovendien staan onze klantensupportmedewerkers altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of bijstand bij de keuze van uw tegels.

Bezoek onze showroom & neem contact met ons op

Verken onze uitgebreide selectie tegels persoonlijk. Bezoek onze Showroom. Heeft u vragen? Email ons direct op [email protected] of bel ons via 085 - 130 16 50. Laat deze kans niet liggen om uw ruimtes te transformeren met de luxe en duurzaamheid van onze hoogwaardige Potes hoogglans vloertegels.

Meer informatie
SerienaamPotes