Handdoekradiatoren

Producten 121-127 van 127

Van hoog naar laag sorteren
  1. 1200x500 – 593 watt | elektrische handdoekradiator wit | links aansluiting/comb
    Binnen 1-3 werkdagen geleverd
    € 680,66
  2. 1200x500 – 593 watt | elektrische handdoekradiator zwart | links aansluiting/comb
    Binnen 1-3 werkdagen geleverd
    € 713,88
  3. 1837x550 – 1000 watt | elektrische handdoekdroger digitaal
    Binnen 1-3 werkdagen geleverd
    € 776,82
  4. 1600x500 – 755 watt | elektrische handdoekradiator wit | links aansluiting/comb
    Binnen 1-3 werkdagen geleverd
    € 792,30
  5. 1600x500 – 755 watt | elektrische handdoekradiator zwart | links aansluiting/comb
    Binnen 1-3 werkdagen geleverd
    € 832,17
  6. 1590x500 – 1750 watt | elektrische handdoekdroger digitaal + blower
    Binnen 1-3 werkdagen geleverd
    € 929,59
  7. 1837x550 – 2000 watt | elektrische handdoekdroger digitaal + blower
    Binnen 1-3 werkdagen geleverd
    € 1.053,89
per pagina

Handdoekradiatoren

Handdoekradiatoren zijn de praktische oplossing voor een warme en droge badkamer. Deze veelzijdige radiatoren bieden niet alleen een comfortabele warmte, maar dienen ook als handige plek om uw handdoeken te drogen en op te bergen. Met een handdoekradiator combineert u functionaliteit en design in één, waardoor u optimaal gebruik maakt van de ruimte in uw badkamer. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel of modern ontwerp, er is altijd wel een handdoekradiator die past bij uw persoonlijke stijl en de inrichting van uw badkamer.

Diverse soorten, stijlen en materialen van handdoek radiatoren

Handdoek radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u altijd een model vindt dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Qua kleur heeft u de keuze uit onder andere witte handdoekradiatoren, zwarte handdoekradiatoren, goude handdoekradiatoren en chrome handdoekradiatoren. Daarnaast zijn er diverse materialen beschikbaar, zoals chroom, staal, RVS en aluminium, elk met hun eigen unieke uitstraling.

Naast de klassieke ladder-stijl zijn er ook meer eigentijdse designs, zoals handdoekradiatoren met rechte of gebogen lijnen, of zelfs met een golvend patroon. Hierdoor kunt u een handdoekradiator kiezen die niet alleen functioneel is, maar ook een echte blikvanger in uw badkamer.

Elektrische handdoekradiatoren: extra voordelen en flexibiliteit

Elektrische handdoekradiatoren bieden nog meer voordelen en flexibiliteit ten opzichte van traditionele modellen. Deze radiatoren zijn eenvoudig te installeren en kunnen onafhankelijk van uw centrale verwarmingssysteem functioneren. Zo kunt u uw badkamer verwarmen zonder de rest van uw woning te hoeven verwarmen, wat energie-efficiënt en kostenbesparend is.

Bovendien zijn elektrische handdoekradiatoren vaak voorzien van handige functies, zoals een timer en een thermostaat, waarmee u de temperatuur nauwkeurig kunt regelen. Hierdoor creëert u altijd een aangename warmte in uw badkamer en bespaart u tegelijkertijd energie door de verwarming alleen te gebruiken wanneer dat nodig is.

Factoren om te overwegen bij het kiezen van een handdoekradiator

Bij het kiezen van een handdoekradiator zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Allereerst is het belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen, zodat de radiator past bij de grootte van uw badkamer en de beschikbare ruimte. Daarnaast moet u letten op het vermogen van de radiator, waarbij geldt dat u minimaal 85 Watt per m3 badkamerinhoud nodig heeft voor een comfortabele temperatuur.

Ook de plaatsing van de handdoekradiator is van belang. Houd rekening met de indeling van uw badkamer en plaats de radiator op een plek waar deze gemakkelijk te bereiken is en waar uw handdoeken goed kunnen drogen. Tot slot is het verstandig om te kiezen voor een energiezuinig model, zodat u kunt besparen op uw energiekosten en tegelijkertijd het milieu ontziet.

BouwstationXL: uw partner voor kwaliteitsvolle radiatoren handdoek en deskundig advies

Bij BouwstationXL vindt u een ruim assortiment aan hoogwaardige radiatoren handdoek van topmerken. Als ervaren specialist helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte handdoekradiator voor uw badkamer. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Naast onze webshop beschikken wij ook over een ruime showroom waar u de verschillende modellen kunt bekijken en ervaren. Zo kunt u de handdoekradiator kiezen die volledig aansluit bij uw wensen en uw badkamer. Heeft u hulp nodig bij de installatie? Ook daarvoor kunt u op ons rekenen, dankzij onze vakkundige installatieservice.

Bent u geïnteresseerd in een handdoekradiator of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via e-mail, bel naar 085 - 130 16 50 of bezoek onze showroom. Wij staan voor u klaar!