XL tegels | Slabs

Producten 121-130 van 130

Van hoog naar laag sorteren
  1. Potes hoogglans vloertegel-120x260-Brown
    Binnen 1-2 weken geleverd
    € 149,99
    per m²
  2. Alberca hoogglans vloertegel-120x120-Silver
    Binnen 1-2 weken geleverd
    € 59,59
    per m²
  3. Alberca hoogglans vloertegel-120x120-Cream
    Binnen 1-2 weken geleverd
    € 59,59
    per m²
  4. Alberca hoogglans vloertegel-120x240-Silver
    Binnen 1-2 weken geleverd
    € 149,99
    per m²
  5. Alberca hoogglans vloertegel-120x240-Cream
    Binnen 1-2 weken geleverd
    € 149,99
    per m²
  6. Lajos hoogglans vloertegel-120x120-White
    Binnen 1-2 weken geleverd
    € 59,59
    per m²
  7. Lajos hoogglans vloertegel-120x240-White
    Binnen 1-2 weken geleverd
    € 149,99
    per m²
  8. Beja hoogglans vloertegel-120x260-Indigo
    Binnen 1-2 weken geleverd
    € 149,99
    per m²
  9. Beja hoogglans vloertegel-120x120-Perla
    Binnen 1-2 weken geleverd
    € 59,59
    per m²
  10. Beja hoogglans vloertegel-120x260-Perla
    Binnen 1-2 weken geleverd
    € 149,99
    per m²
per pagina

XL tegels slabs

Bent u op zoek naar een manier om uw interieur een moderne, strakke uitstraling te geven? Dan zijn XL-tegelplaten de perfecte oplossing. Deze grootformaattegels, ook wel bekend als 'slabs', bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele tegels. Met hun minimale voegen en naadloze uitstraling creëren XL-tegelplaten een ruimtelijk effect en geven ze uw woning een luxueuze uitstraling. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden en reinigen dankzij het kleinere aantal voegen. Of u nu uw woonkamer, keuken, badkamer of zelfs uw buitenruimte een upgrade wilt geven, XL-tegelplaten zijn een veelzijdige en duurzame keuze. Laten we eens dieper ingaan op de mogelijkheden van deze populaire tegeltrend.

Veelzijdige toepassingen van XL-tegels

Een van de grootste voordelen van XL-tegels is hun veelzijdigheid. Hoewel veel mensen ze associëren met vloeren, zijn XL wandtegels ook een uitstekende keuze voor een strakke en moderne uitstraling. Met wandtegels in groot formaat kunt u een naadloze, bijna futuristische look creëren in uw woonkamer, keuken of badkamer. Deze tegels zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch. Dankzij het grote formaat en de minimale voegen is er minder kans op vuil- en schimmelopbouw, waardoor ze hygiënischer en eenvoudiger te onderhouden zijn dan kleinere tegels met meer voegen. Of u nu kiest voor een minimalistische betonlook, een luxueuze marmerlook of een gewaagde metallic afwerking, XL-wandtegels bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen en een statement te maken in elke ruimte.

Een breed assortiment XL-wandtegels

Bij BouwstationXL vindt u een uitgebreid assortiment grote wandtegels in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen. Voor een industriële look kunt u kiezen uit onze metallook wandtegels, terwijl marmerlook wandtegels een vleugje klassieke elegantie toevoegen aan uw badkamer. Bent u op zoek naar iets unieks? Onze decor wandtegels fungeren als ware kunstwerken aan uw muur. Ons assortiment omvat ook glanzende wandtegels en lappato wandtegels voor een subtiele glans en luxueuze uitstraling. Of u nu wandtegels voor de woonkamer, wandtegels voor de badkamer, wandtegels voor de keuken of wandtegels voor het toilet zoekt, wij hebben de perfecte oplossing voor elke ruimte en stijl. Met ons brede scala aan grote wandtegels kunt u een consistente look creëren in uw hele woning, of juist unieke accenten aanbrengen in specifieke ruimtes.

Waarom kiezen voor XL-tegels van BouwstationXL?

Als toonaangevende leverancier van XL-tegels onderscheidt BouwstationXL zich door onze uitgebreide selectie, deskundig advies en uitstekende service. Onze ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte tegels voor uw project, of het nu gaat om een nieuwe build of een renovatie. Met onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij u adviseren over de beste materialen, stijlen en legpatronen om uw visie tot leven te brengen. Bovendien bieden wij een snelle en betrouwbare levering, vaak al binnen 24 uur, zodat u snel aan de slag kunt met uw droomproject. Kies voor BouwstationXL en ervaar het gemak en de kwaliteit van een betrouwbare partner voor al uw tegelbehoeften.

Klaar om uw project met XL-tegels te starten?

Bent u geïnspireerd geraakt door de mogelijkheden van XL-tegels en klaar om uw eigen project te starten? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en begeleiding. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het selecteren van de perfecte tegels voor uw ruimte. U kunt ons bereiken via e-mail, telefonisch op 085 - 130 16 50 of door een bezoek te brengen aan onze showroom in Roosendaal. In onze showroom kunt u de tegels in het echt bekijken, voelen en combineren om zo een weloverwogen keuze te maken. Laat u inspireren door onze displays en ontdek hoe XL-tegels uw interieur kunnen transformeren. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw droomproject te realiseren!