klantenservice bsxl

Klantenservice

Gemakkelijk en zorgeloos bestellen bij BSXL!

  • ✔ Deskundig advies van ons team
  • ✔ Snelle en betrouwbare levering
  • ✔ Uitstekende klantenservice
BouwStation XL
Sluit je aan bij BouwStation XL

Ontvang klussen en profiteer van onze voordelen

Welkom bij BouwStation XL, jouw groothandel voor radiatoren, sanitair, tegels, laminaat en verschillende andere bouwmaterialen. Als groothandel zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van deze producten en hebben wij altijd een ruime voorraad beschikbaar.

Naast onze producten zijn wij ook op zoek naar monteurs/vakmannen die klussen willen ontvangen van onze klanten in alle regio's van Nederland en België. Wij geloven in ieders eigen specialisatie en willen onze klanten daarom de beste service bieden door hen in contact te brengen met de juiste vakman.

Meld je aan als vakman van BouwStation XL en ontvang direct 10% staffelkorting op ons gehele assortiment, met de mogelijkheid om dit te verhogen tot wel 20%. Aanmelden is makkelijk en kan via het formulier op deze pagina.

Jouw voordelen als geregistreerde vakman

Na jouw aanmelding zal onze zakelijke afdeling jouw gegevens zorgvuldig screenen om te bepalen of je als vakman in aanmerking komt voor opname in ons netwerk.

Als loodgieter-, klus- of bouwbedrijf bieden wij jou alle voordelen van een zakelijke klant én de mogelijkheid om als vakman gevonden te worden door onze klanten. Bovendien ontvang je direct 10% korting na je eerste klus als premium partner van BouwStation XL.

Meld je vandaag nog aan en maak gebruik van alle voordelen die BouwStation XL jou als premium klant te bieden heeft, zoals een vaste contactpersoon die altijd voor je klaarstaat.